Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
logo
logo
logo

Poseta Pokrajinske zaštitnice građana - Ombudsmanke Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu

26.03.2024.godine Novosti

Prof. dr Milan Počuča, dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu i Pokrajinska zaštitnica građana - Ombudsmanka, doc. dr Dragana Ćorić sastali su se u ponedeljak, 25. marta 2024. godine u prostorijama Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. Sastanku je prisustvovala i prof. dr Jelena Matijašević, prodekanka za nauku.

Sastanak je održan u cilju nastavka i produbljivanja do sada veoma uspešne saradnje našeg fakulteta i Pokrajinskog zaštitnika građana – Ombudsmana.

Sa ponosom ističemo da studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu tradicionalno već godinama sa uspehom prolaze program praktične nastave u prostorijama Pokrajinskog zaštitnika građana – Ombudsmana.

U okviru službene posete našem fakultetu, Ombudsmanka doc. dr Dragana Ćorić, obišla je prostorije Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu, biblioteku “Prof. dr Slavko Carić”, pozdravila studente na predavanjima i zaposlene.

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe u Novom Sadu se zahvaljuje Ombudsmanki doc. dr Dragana Ćorić na službenoj poseti i raduje se budućoj saradnji sa kancelarijom Pokrajinskog zaštitnika građana".

logo