Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *
  • Telefon: +381 (0)21/400-499

Obaveštenja za studente

Ovde se nalaze sva obaveštenja sa oglasne table studentske službe kao i sva obaveštenja spojena u jedan feed po svim predmetima na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. Možete se pretplatiti na RSS Feed klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu.

19 jul 2017 | Obaveštenja za studente

Obaveštavamo Vas da je kolektiv Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe na godišnjem odmoru 20.07.- 21.08.2017. godine!

12 jul 2017 | Obaveštenja za studente

Diplome se mogu preuzeti 18.07.2017.  od 10 -14 časova u studentskoj službi.

06 jul 2017 | Obaveštenja za studente

Zaposleni na Pravnom fakultetu koristiće godišnji odmor u periodu od 20.07.2017 do 20.08.2017. Za vreme trajanja godišnjeg odmora nijedna služba neće raditi a studenti će moći da prijave ispit na odgovarajućem mestu.

04 jul 2017 | Obaveštenja za studente

Overa semestra je u toku do 15.07.2017. godine te Vas podsećamo da možete doći da Vam se overi semestar sa uplatom finalne/ih rate/a za školarinu na master akademskim studijama.

Ukoliko niste u prilici doći, obratite se studentskoj službi master studija (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Zahvaljujemo se studentima koji su na vreme izmirili svoje obaveze i skladno privode kraju svoje studije drugog stepena!

Pravni fakultet

Visokoškolske jedinice

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi Pravnog fakulteta

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Novo Rukovodioci kursa: Prof. dr Zoran Pavlović Vanredni profesor na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Prof. d...

Pročitajte više

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Rukovodilac kursa: Doc. dr Vladimir Medović Docent na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Budući ulazak Srbije u ...

Pročitajte više

Informaciona pismenost

Informaciona pismenost

Rukovodilac kursa: Msr. Mara Despotov Bibliotekar na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Cilj kursa je upoznavanje ...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download