Prijava Registracija

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me

Kreirajte nalog

Polja označena asteriskom (*) su obavezna.
Ime *
Korisnik *
Lozinka *
Verifikuj lozinku *
Email *
Verifikuj email *
Captcha *
  • Telefon: +381 (0)21/400-499

Obaveštenja za studente

Ovde se nalaze sva obaveštenja sa oglasne table studentske službe kao i sva obaveštenja spojena u jedan feed po svim predmetima na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. Možete se pretplatiti na RSS Feed klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu.

17 novembar 2017 | Obaveštenja za studente

Obaveštavaju se studenti treće godine da će kolokvijum iz predmeta Međunarodno javno pravo biti održan u petak, 24.11.2017. godine u 10.45h, u amfiteatru

09 novembar 2017 | Obaveštenja za studente

Obaveštavaju se studenti četvrte godine i apsolventi koji su zainteresovani za učešće na tribini u oblasti Međunarodnog humanitarnog prava u organizaciji Crvenog krsta Srbije da prisustvuju sastanku koji će se održati 14.novembra sa početkom u 17h u svečanoj sali Fakulteta.

Za sve dodatne informacije obratiti se doc. dr Marijani Mladenov (mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

01 novembar 2017 | Obaveštenja za studente

Poštovane koleginice i kolege,
pozivamo vas na predavanje na temu "Veština pisanja prvostepene krivične presude" koje će se održati u petak 03.11.2017. godine u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe sa početkom u 14h. Gost predavač biće dr Miodrag Majić, sudija Apelacionog suda u Beogradu.

27 oktobar 2017 | Obaveštenja za studente

Poštovane koleginice i kolege,

zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na predavanje, koje će u ponedeljak u 30.10.2017. godine sa početkom u 11h održati u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe.

Predavanje će održati mr Kamenko Kozarski, predsednik Prekršajnog suda u Novom Sadu i potpredsednik Udrženja sudija prekršajnih sudova Srbije na temu: "Uloga Prekršajnog suda, u novonastalim okolnostima kod promene zakona, na položaj građana".

Vaš Pravni fakultet za privredu i pravosuđe

Pravni fakultet

Visokoškolske jedinice

pretprijava
online-prijava

 

banner-moodle

Kursevi Pravnog fakulteta

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Rukovodilac kursa: Doc. dr Vladimir Medović Docent na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Budući ulazak Srbije u ...

Pročitajte više

Informaciona pismenost

Informaciona pismenost

Rukovodilac kursa: Msr. Mara Despotov Bibliotekar na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Cilj kursa je upoznavanje ...

Pročitajte više

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Novo Rukovodioci kursa: Prof. dr Zoran Pavlović Vanredni profesor na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Prof. d...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download