Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
  • Telefon: +381 (0)21/400-499
16 novembar 2016 Besedništvo

Sedmo po redu takmičenje u besedništvu, pod nazivom „Govori da te vidim ko si“ (Sokrat), održano je u utorak, 15. novembra 2016. godine, u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. I ove godine publika je pored beseda studenata Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu imala priliku da čuje i besede maturanata koji dolaze iz novosadskih gimnazija: „Isidora Sekulić“, „Jovan Jovanović Zmaj“, „Karlovačka gimnazija“, „Laza Kostić“ i subotičke gimnazije „Svetozar Marković“.

30 novembar 2015 Besedništvo

Šesto po redu takmičenje u besedništvu, pod nazivom „Govori da te vidim ko si“ (Sokrat), održano je u utorak, 24. novembra 2015. godine, u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

18 mart 2014 Besedništvo

Peto po redu takmičenje u besedništvu, pod nazivom „Govori da te vidim ko si“ (Sokrat), održano je u utorak, 4. marta 2014. godine, u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu. I ove godine publika je pored beseda studenata Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu imala priliku da čuje i besede maturanata koji dolaze iz Gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj”, Gimnazije “Laza Kostić” i Karlovačke gimnazije.

27 februar 2014 Besedništvo

Pozivamo Vas da nam se 4.marta 2014. godine u 17h pridružite na Pravnom fakultetu za privredu i pravosudje u Novom Sadu,  povodom takmičenja maturanata novosadskih gimnazija i studenata Pravnog fakulteta za privredu i pravosudje u besedništvu.
Takmičenje će se odvijati u dve kategorije:
•    Maturanti - Slobodna tema
•    Studenti - Zadata tema: „…reč ni kad je u najdubljoj šumi izgovorena ne ostaje na mestu, a pogotovu kad se napiše ili čak i drugima kaže… “(Ivo Andric).

„Metal se poznaje po zvuku, a čovek po govoru.“
Baltazar Grasijan

11 novembar 2010 Besedništvo

Ovogodišnje takmičenje u besedništvu studenata Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe pod nazivom "Govori da te vidim ko si" održalo se 8.decembra 2009. godine u 18h, u amfiteatru Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Novom Sadu.

04 novembar 2011 Besedništvo

Na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe održano je takmičenje studenata u besedništvu pod nazivom „Govori da te vidim ko si“. Takmičenje je organizovala asistentkinja Marijana Alavuk i na njemu je učestvovalo sedam studenata sa svojim autorskim besedama na temu „Dva su puta do vrha hrasta: uspuzati se na drvo ili sesti na žir“. Cilj održavanja takmičenja bio je da se mladim ljudima ukaže na neophodnost uverljive verbalne komunikacije koju nameće savremeni život.

Pravni fakultet

Visokoškolske jedinice

pretprijava

 

banner-moodle
online-prijava

Kursevi Pravnog fakulteta

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Informaciona pismenost

Informaciona pismenost

Rukovodilac kursa: Msr. Mara Despotov Bibliotekar na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Cilj kursa je upoznavanje ...

Pročitajte više

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Rukovodilac kursa: Doc. dr Vladimir Medović Docent na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Budući ulazak Srbije u ...

Pročitajte više

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Novo Rukovodioci kursa: Prof. dr Zoran Pavlović Vanredni profesor na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Prof. d...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download