Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
  • Telefon: +381 (0)21/400-499
blog

BLOG PRAVNOG FAKULTETA

19 januar 2018 | Naši pravnici
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Osnovne studije ste završili na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe, Univerziteta Privredna akademija u Novom Sadu. Koliko Vam je znanje stečeno na Fakultetu pomoglo prilikom daljeg školovanja i gde ste masterirali?

 

Fakultet je za mene bio druga kuća. To je bilo vreme mog odrastanja i ljudi koje sam tamo upoznala, kako kolege tako i profesori, uticali su na put koji sam izabrala. Sada verujem da je to bio pravi put. Nakon Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe upisala sam Evropske Studije na Univerzitetu u Novom Sadu, a u okviru Fakultetskog programa razmene studenata, jedan semestar sam pohađala na Pravnom fakultetu Karlovog Univerziteta (Charles University) u Pragu. Semestar na Univerzitetu u Pragu je odredio međunarodni karakter moje karijere i produbio želju da radim u inostranstvu. Nije mi bila potrebna nostrifikacija diplome kao ni eventualne dodatne obuke kasnije kako bih dobila posao na željenim mestima, na pozicijama za početnike. Moram napumenuti da mi je Pravni fakultet za privredu i pravosuđe pružio pored teorijskog znanja koje su nam prenosili vrhunski stručnjaci iz oblasti prava i praktičan deo nastave, kroz prakse organizovane u Višem i Osnovnom sudu u Novom Sadu kao i u advokatskim kancelarijama.

26 decembar 2017 | BLOG PRAVNOG FAKULTETA
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Ivan Stepanov diplomac Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe i dobitnik prestižne stipendije Maks Plank Instituta za inovaciju i konkurenciju za doktorske studije u Nemačkoj. Ivan Stepanov izrazio je veliko zadovoljstvo što svoj prvi intervju daje baš za Akademac, a mi smo sigurni da ćemo i dalje čitati o ovom uspešnom mladom stručnjaku i njegovim uspesima u bližoj budućnosti.

pravni blog header

Pravni fakultet

Visokoškolske jedinice