Prijava

Prijavite se na svoj nalog

Korisnik *
Lozinka *
Upamti me
  • Telefon: +381 (0)21/400-499

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Univerziteta Privredna akademija potpisao je sporazum o poslovnoj saradnji sa Prekršajnim sudom u Beogradu

20 mart 2017 | Novosti

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, Univerziteta Privredna akademija potpisao je sporazum o poslovnoj saradnji sa Prekršajnim sudom u Beogradu, u četvrtak 09.03.2017. godine. Sporazum su potpisali predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović i Prodekan za nauku kvalitet i razvoj Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, prof. dr Milan Počuča.

Praksa je izuzetno značajna za dobrog pravnika i upravo zbog toga je Pravni fakultet za privredu i pravosuđe potpisao sporazum o poslovnoj saradnji sa Prekršajnim sudom u Beogradu, kao akreditovana moderna visokoškolska ustanova, koja se uvek trudi da svojim studentima obezbedi kvalitetnu nastavu i pripremi ih za uspešno obavljanje njihove buduće profesije.

Sporazumom se reguliše saradnja u svim oblastima naučne, istraživačke, projektne i edukativne delatnosti koje budu ocenjene kao komplementarne sa stanovišta obe institucije.

Saradnja će se razvijati u cilјu prenošenja znanja i iskustava putem sprovođenja zajedničkih naučno-istraživačkih projekata, stručnih skupova, edukativnih i promotivnih aktivnosti za stručnu i širu javnost, kao i organizovanjem stručne prakse za studente Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Prekršajnom sudu, ali i obavljanjem pripravničkog staža svršenih studenata.

Saradnja između ove dve institucije trebalo bi da doprinese unapređenju znanja studenata prekršajnog prava. Sa druge strane, očekuje se da će saradnja doprineti i da način postupanja i iskustvo u radu Suda, stručnoj i široj javnosti budu predstavlјeni u širem kontekstu institucionalnih mehanizama za ostvarivanje, zaštitu i unapređenje prekršajnog prava.

Potpisivanje Sporazuma sa Prekršajnim sudom, predstavlja još jedan od koraka usmerenih ka proširivanju saradnje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe sa pravosudnim organima u cilјu unapređenja procesa obrazovanja.

Prekršajni sud u Beogradu

   

Pravni fakultet

Visokoškolske jedinice

pretprijava

 

banner-moodle
online-prijava

Kursevi Pravnog fakulteta

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Sistem bezbednosti Republike Srbije

Novo Rukovodioci kursa: Prof. dr Zoran Pavlović Vanredni profesor na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Prof. d...

Pročitajte više

Informaciona pismenost

Informaciona pismenost

Rukovodilac kursa: Msr. Mara Despotov Bibliotekar na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Cilj kursa je upoznavanje ...

Pročitajte više

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Pridruživanje Srbije Evropskoj uniji

Rukovodilac kursa: Doc. dr Vladimir Medović Docent na Pravnom fakultetu za privredu i pravosuđe u Novom Sadu + Kontakt: e-mail Budući ulazak Srbije u ...

Pročitajte više

 

Studijski programi od 2014/15.

Download