Pravni fakultet Privredne akademije Forum Index Pravni fakultet Privredne akademije
Studentski forum Pravnog fakulteta Privredne akademije. Online kutak za studente

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

POHVALA

Post new topic   Reply to topic    Pravni fakultet Privredne akademije Forum Index -> Studije prava na Pravnom fakultetu Privredne akademije
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Gaj
Advokatski pripravnik

PostPosted: Mon Dec 07, 2009 9:53 am    Post subject: POHVALA Reply with quote

Bio sam vrlo zadovoljan i prijatno iznenadjen kada sam u najtiraznijem (po meni i najkvalitetnijem) nedeljniku na Balkanu procitao intervju s dekanom prof. dr Aleksandrom Ignjatovicem. U pitanju je NIN, br.3075.

U sklopu zapocete teme, a s obzirom da sam diplomirao, zeleo bih ovom prilikom i da izrazim zahvalnost i nastavnom i nenastavnom osoblju fakulteta za kvalitet koji sam dobio u toku studiranja. Zahvaljujem se i kolegama studentima na lepim odnosima, saradnji i solidarnosti.

Zaista sam zadovoljan svim profesorima, ali posebnu zahvalnost bih zeleo da uputim prof. dr Miroslavu Vitezu na izuzetno kvalitetnim predavanjima, u koje je ulozio strpljenje i veliku zelju da nam ulije znanje. Za to su, pored strucnosti, potrebni i ljudski kvaliteti !
Back to top
View user's profile Send private message
milanm
Pravnik

PostPosted: Tue Dec 08, 2009 11:51 pm    Post subject: Reply with quote

Kolega samo da čestitam na diplomi Cool
Back to top
Gaj
Advokatski pripravnik

PostPosted: Wed Dec 09, 2009 11:02 pm    Post subject: Reply with quote

Hvala puno!
Back to top
miroslav_šarac_214-08p
Pravnik

PostPosted: Fri Feb 12, 2010 9:46 am    Post subject: Reply with quote

A da bi svi bili još bolji:
stavite taj usvojeni kalendar aktivnosti za letnji semestar 2010. na sajt da znamo kad su prijave ispita, rokovi, overe, vežbe.......
Hvala.
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger MSN Messenger
Post new topic   Reply to topic    Pravni fakultet Privredne akademije Forum Index -> Studije prava na Pravnom fakultetu Privredne akademije All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum